Известие

Collapse
No announcement yet.

Национална среща на Алфа 155 - дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
    До тук получените пари за тениските са от :

- Alfa Corse - 18 лв за 2 бр;
    - wrc - 18 лв за 2 бр;
    - DJ - 9лв за 1 бр;
    - jandarm - 18 лв за 2 бр;
    - AnastasKOSTOV-REX - 18 лв за 2 бр;
    - TRENDi - малко повече от 18 лв за 2 бр
    - 1239 - 9 лв за 1 бр;

Списъка ще обновявам редовно, за да следят всички как се движи събирането на парите.
    @ Furious 155 и vaklinator - вашите преводи ще се появят в сметката ми след 16.00ч вероятно.
    моите са пуснати в 10,30

Comment

• Аз добавям още 1 бр тениска размер XL Martini- червена за колегата piticar.

Ще се опитам,час по-скора да пребеда парите.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Видяхме новите тениски - супер са като качество и като цветове. Надявам се да можем да съберем по-голямата част от сумата до петък, за да можем да поръчаме тениските и да станат навреме - от вас зависи !
        Last edited by Alfa User; d.m.y г., 17:19.
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Имам едно въпросче до колкото си спомням плана беше на 25 всички да се съберем в Пловдив и въпроса ми е решенолие е вече точно каде в Пловдив трябва да се съберем
          Alfa Romeo 155 1.8 TS 1992 - bivsha
          Alfa Romeo 155 1.8 TS 1994 - bivsha
          Alfa romeo 155 2.0 16v 1996 - nastoqshtna
          sigpic

Comment

• Засега имаме един вариант. Добре че попита, за да го обсъдим (бях се отплеснал).
            Мястото, за което говорихме, е паркинга на Метро 2 - Пловдив. Намира се на околовръстното - малко преди кръстовището на бул. България (пътя за Пазарджик) и околовръстния път. На картата от линка това е малко над кръстовището на път Е80 и път 805.
            Метро-2 - Пловдив
            Очаквам мнението на всички. Мястото е наистина удобно и за идващите от София, и от Пазарджик, и от Ст Загора (слиза се от магистралата на последната отбивка за Пловдив и Пампорово) и от северна България. Засега планчето е да се съберем там към 12.30, и като поизчакаме някой евентуално окъснял, да се организираме в колона и да потегляме към мястото на сбирката.

Comment

• Как щеви намеря и на представа си нямам доста щемие трудничко
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от vesak Покажи съобщение
                Как щеви намеря и на представа си нямам доста щемие трудничко
                И аз съм така колега, за жалост Пловдив изобщо не го знам.....
                92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Как щеви намеря и на представа си нямам доста щемие трудничко
                  Ти по какъв маршрут си докато стигнеш до Пловдив? Напиши та да може да се разбереш с някой друг колега да се чакате някъде по пътя?

Иначе идеята за Метро2 е ОК. Колегите които ще идват от към Карлово ще ги чакам в Труд и от там заедно към Метрото.
                  sigpic

Alfa Romeo 155, 1.8, TS

Comment

• @ vesak - Като се събереш с хората от Карнобат и Ст Загора, ще ти е доста по-лесно A и за всички останали се отнася - това е най-лесното за намиране място около Пловдив. Ще има подробни инструкции като наближи деня с голямо "Д".
                    Не знам как ви се струва мястото за събиране, но след това можем да извъртим колоната из Майнатаун, да видят и тука кво е красота в изобилие

Comment

• Хехехех. Може-Може. Браво клуба там ли ще е?
                      Да позяпат малко легендарни автомобили.

за колегите дето не знаят кака да стигнат има
                      www.bgmaps.com =>Търси МАРШРУТ

Comment

• Моите маршрути единя е Добрич-Шумен-Омуртаг-Сливен-Ст. Загора-Пловдив а другият е Добрич-Шумен-Карнобат-Сливен-Ст. Загора-Пловдив. Сега чакам arieca155 да ми пише каде щеме чака зада знам от каде да минавам тои ми спомена нещо за петолъчката но аз не я знам каде е.
                        sigpic

Comment

Моите маршрути единя е Добрич-Шумен-Омуртаг-Сливен-Ст. Загора-Пловдив а другият е Добрич-Шумен-Карнобат-Сливен-Ст. Загора-Пловдив. Сега чакам arieca155 да ми пише каде щеме чака зада знам от каде да минавам тои ми спомена нещо за петолъчката но аз не я знам каде е.
                          на Сливен е петолъчката.
                          Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 10:24.

Comment

• Петолъчката е до Сливен
                            Влез в някоя карта и виж по опоменатия ти втори маршрут отсечката между Карнобат-Сливен (път I-6).
                            На запад от петолъчката е Сливен, на изток Карнобат, на юг Стралджа и Ямбол, а на север Върбишкия проход.
                            Last edited by 1239; d.m.y г., 20:22.
                            sigpic

Alfa Romeo 155, 1.8, TS

Comment

• Първоначално публикувано от 1239 Покажи съобщение
                              Ти по какъв маршрут си докато стигнеш до Пловдив? Напиши та да може да се разбереш с някой друг колега да се чакате някъде по пътя?

Иначе идеята за Метро2 е ОК. Колегите които ще идват от към Карлово ще ги чакам в Труд и от там заедно към Метрото.
                              Колега приямаш ли ме за спътник? аз идвам от Карлово(живот и здраве и колегата TRENDi) и ако може да ме водиш ще е супер
                              92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                              95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                              90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                              00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• .

Първоначално публикувано от vesak Покажи съобщение
                                Моите маршрути единя е Добрич-Шумен-Омуртаг-Сливен-Ст. Загора-Пловдив а другият е Добрич-Шумен-Карнобат-Сливен-Ст. Загора-Пловдив. Сега чакам arieca155 да ми пише каде щеме чака зада знам от каде да минавам тои ми спомена нещо за петолъчката но аз не я знам каде е.
                                Добрич-Шумен-Карнобат-Сливен-Ст. Загора-Пловдив.това ти е най-удобния маршрут.пътя между шумен и карнобат е малко тра ла ла по внимателно.а щом не си пътувал по този път е добре да тръгнеш раничко да не бързаме после.то и без това от карнобат да ст.загора ще е манифестация.ето ти номерата ми 0887405409/0897272739.като тръгнеш се обади (най-добре като стигнеш шумен) и аз ще те чакам на разклона на пътя бургас-софия.после нямаш грижи.до 9 часа трябва да си в карнобат,после не чакам.

Comment

Working...
                                X